Italiensk Baby Köttfärs

Ingredienser
900 g Köttfärs
3 st Schalottenlök
1 Vitlöksklyfta
100 g Babyspenat
400 g Krossade tomater
50-100 g Parmesanost
1-2 msk Balsamicom vinäger
12 st Körsbärstomater
1 tsk 4 Pepparmix (Rose,grön,vit & svartpeppar)
½ tsk Italiensk Salladskrydda
25 g Smör
Salt & Peppar

Tillagning
Stek & bryn köttfärs tillsammans med finhackad vitlök,schalottenlök & grovhackad babyspenat tills köttfärsen är genomstekt. Häll över Krossade tomater, balsamico & krydda. Låt sjuda ca 10 minuter smaka av med salt,peppar & parmesanost. Toppa innan servering med mer ost och delade körsbärstomater. Ät med Pasta eller LCHF alternativ.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s