Ljus Formfranska alá LCHF

3 dl sesammjöl
1 dl kokosmjöl
1 dl pofiber
1 msk fiberhusk
1 msk bakpulver
100 g smör, smält
1 tsk salt
8 ägg
Vallmofrön att toppa med

Sätt ugnen på 175° och blanda alla torra ingredienser i en separat skål. Vispa ägg luftiga och porösa. Rör ner smör och sikta i mjölblandningen. Smeta ut i en smörad form, brödad med sesammjöl. Toppa med vallmofrön och grädda i ugn 35 – 45 minuter.

Formfranska ala LCHF

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s