Personligt arbetes område

Har lite dille på olika arbetes platser där man kan sitta och rita, måla, skriva eller plugga. I alla hem behövs sitt speciella utrymme för att kunna skärma av sig till att göra arbete hemma. Plugga eller måla vid köksbordet är inte det optimala för att kunna ha fult fokus. 90be1c77d633f74de181ff903566a630

Ljust enkelt och inte nånting som distraherar ögonen eller sinnen. En mysig hörna för för dom som inte har för mycket plats och behöver en kompakt lösning till ett skrivbord.

aef490b7870f5dce8c694ec17b1ebb06Detta skrivbord är så otroligt stiligt och med en öppen förvaring gör det lätt åtkomligt med böcker, papper eller annat. Denna är ett alternativ som jag skulle vilja ha  i framtiden som skrivbord då jag ska sitta och rita/måla. Den industriella känslan får det att kännas som ett ställe menat för arbete.

hemmakontor_low_res_50f01efd9606ee026aa8d31eVitmålade trägolv är så fint när golven och väggarna går ihop. Det ljusa tonerna gör att rummen blir större och sen bryta av med svart och någon beige träfärg ger en raka och strukturerade linjer. Väldigt inbjudande.

Bild källa 1 2

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s