A bit of a cliché

Börjar dagen med en bussresa mot Luleå för en dejt med den fantastiska Johanna. Väl i Luleå mitt i stan utspelar sig ett väldigt repetitivt återförenande mellan två vänner. Vi springer mot varandra och ger varandra varsin stor kram. Kändes som alla romantiska filmer nånsin gjort. Har man inte sett en av sina vänner på ungefär ett halvår så kan det få se ut hur det vill för omgivningen för man blir så glad.

Annandag påsk betyder att nästan allting är stängt, vilket med min budget var tur. Så vi hamnade på Roasters för vin och senare Lunch. Vi pratade om allt från Lana Del Reys musik, sångtexter, poesi, litteratur till mode, utseende, politik och slutligen skvaller runt våra kretsar. Det vill säga vad två kompisar snackar om med två glas vin inne på ett Café med indie/jazz musik i bakgrunden som gav den mest otroliga atmosfären.

Efter cirka 3 timmars surrande sittande på samma ställe med utsikt över Luleås största gågata rörde vi oss vidare in på det ett av dom få ställen öppna inne i city. Åhléns där jag hade tur att finna mig ett litet noteringsblock och nya hörlurar. Äntligen har kan jag ha musik när jag åker buss eller promenerar.  Efter det blev det “A moment to Balance” inne på Friends by Bo. Ett väldigt gott grönt té. 2 timmar och två koppar senare var det tyvärr dags att säga hejdå för denna gång. Och nu så ska hon inte tillbaka till Korea så förhoppningsvis blir det inte flera månader mellan dom gångerna vi ses nu!wpid-20140421_120949.jpg wpid-20140421_133811.jpg
Rött vin till ljust kött, have i gone made? Jo på ett sätt men hade druckit upp vinet innan salladen och tog vatten till den. Även om bilden antyder annat.
wpid-20140421_145354.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s