Sista besöket en ljuvlig dag

Söndagen har nästan passerat. Hemresa imorgon. Gjorde ett sista besök in i stan idag för lunch med Ida på fabulösa Vapiano och senare kaffe och en liten bakelse på Vetekatten. Dom hade verkligen super gott fika och en espresso som var underbart både i aromen och i smaken.

Vi prata om minnen från LTU, relationer och allt annat mellan himmel och jord. Söndagar i innerstaden är verkligen magiskt lugna. Caféerna och restaurangerna var fyllda med lagom mycket folk, ljudnivån är låg med enstaka skratt från dom större bordsgrupper.

20140504_124215 20140504_132143

Butikerna efter Drottninggatan är dock alltid lika överfyllda med människor, om man inte finner sin väg längre upp in på den lilla outletbutiken för Whyred. Där deras sortiment är alltid roligt att titta igenom. Sista dagen i Stockholm på vem vet hur länge, hade även Whyreds “Sample Sale” sin sista dag och det gav halva priset på dom kläder som tillhörde det sortimentet. Det gav mig möjligheten att köpa en skjorta som är det bästa och mest stilrena basiska sommar del. Kommer att användas väl.

20140504_160914Dolda knappar, raka linjer och fickor på båda brösten. Lätt det bästa plagget för sommarens lite mer dressade tillfällen.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s