En förlorad månad

Det har gått nästan lite mer än en månad sedan bloggen tystades av en väldigt oväntad händelse. Det eskalerade snabbt på lite mer än 24 timmar från det att jag blev dålig till en brusten blindtarm. 1 vecka på sjukhuset, 1 vecka i sängen hemma innan jag mådde bra nog att börja röra mig lite lätt igen. Min mänsklighet föll igenom sängen och stannade där, först nu i helgen så hittade den sin väg tillbaka till mig, alldeles dammig och förbannad över hur oväntat detta hände.  Tar mig en liten reträtt tillbaka mot Norrbottens nu mera isiga skogar, överväldigad av allt och fortfarande inte med min fulla ork i kroppen för att få ladda upp batterierna med familj och vänner innan jag tar det nya året med storm och åker tillbaka till staden som jag i hjärtat kallar mitt hem. Stockholms stad kommer alltid att finnas kvar och jag försöker njuta av den så mycket jag kan innan jag sätter fötterna på ett tåg som kommer ta mig igenom Sverige mot det byn jag växte upp.

Det har varit grått i ett tag nu. Den gråa regniga himlen har hållit i sig sedan biljetten “hem” hamnade i min ägo. Men staden är som mysigast då, en kopp kaffe och jazz hördes i mina öron idag när jag tog en promenad igenom mysiga Söder från Grandpa på Södermannagatan till Espressino på Götgatan. Fyndade mig en bok inne på Söderbokhandeln, och 3 stycken notböcker med illustrationer som förtrollade mig när jag gick förbi dom i fönstret på Pocket Shop. En T-shirt från T-shirt Store och fann mig 3 vinyler på en super mysig liten vinylbutik. Trevligt med ensamheten i mina tankar även om jag var konstant omringad av människor. Kan inte annat än att älska.

wpid-2014-11-05-12.40.29-1.jpg.jpeg wpid-2014-11-05-04.10.28-1.jpg.jpeg wpid-2014-11-05-04.10.54-1.jpg.jpeg wpid-2014-11-05-04.08.28-1.jpg.jpeg

Lite visdom som jag gled in i tankarna under tiden jag låg och återhämta mig då jag är en människa som planerar allt väldigt mycket.

Att sätta upp en stor plan med ett stort mål där din dröm är målet är super, det ger en nått att sikta mot men! Lev också livet istället för att bara planera det för hur mycket jag än planerar så faller alltid nått igenom sprickorna och det blir alltid nått oväntat som händer. Följa strömmen eller simma mot den vilken man vill. Bara komma ihåg att leva för stunden lite då och då.

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s